Brandgoed.nl
Het Meer 159
8448 GD Heerenveen (afhalen)

Bel nu: 0513 64 59 47

Subsidie

Met subsidie is uw pelletkachel gratis!

Schaf een pelletkachel aan en profiteer van de landelijke subsidie! In sommige gevallen krijgt u evenveel subsidie als de prijs van uw pelletkachel. U betaalt dan dus alleen voor de plaatsingen en de aansluitmaterialen. Een pelletkachel is een sfeervolle en bovenal zeer zuinige warmtebron, die geweldig staat in ieder interieur. De kachel is anders dan de gebruikelijke houtkachel of open haard, want het brandt vele malen efficiënter. De pellets, houtafvalresten die gemakkelijk en goedkoop te verkrijgen zijn, worden opgestookt met een rendement van boven de 90%. Dat betekent dat bijna alle energie omgezet wordt in warmte, waardoor het huis veel sneller en effectief verwarmd kan worden dan met een ander type kachel. Dat maakt het ook een duurzame oplossing. De overheid geeft op pelletkachels een subsidie. Tot 2020 kun je van deze extra korting profiteren. Nu is het dus een zeer geschikte tijd om een pelletkachel aan te schaffen.

Stappenplan aanvragen subsidie  
Wilt u weten hoe u van deze subsidie gebruik kunt maken? Download dan hier ons subsidie stappen plan.

 


De pelletkachel subsidie is nog even geldig

Er zijn een aantal goede redenen om een pelletkachel te kopen. Allereerst brengt het een fijn soort warmte en sfeer in de hele woning. Wat is er mooier dan in de winter met zijn allen rond de kachel te zitten? Ten tweede is de pelletkachel een milieuvriendelijke oplossing. Hoewel houtkachels een slechte naam hebben, verbrandt de pelletkachel met zo een hoog rendement dat het in veel gevallen zelfs beter is dan een centrale verwarming – zowel voor het milieu als voor je eigen portemonnee.

De pelletkachel subsidie, tot 2020, bevordert het installeren van een kachel om diezelfde redenen. De subsidie bedraagt minstens €500 per huishouden: een fikse korting dus.
Pak je voordeel en geniet van een pelletkachel
Met een geavanceerde pelletkachel haal je een moderne houtkachel in huis, die dezelfde sfeer geeft als een traditionele kachel, maar bovendien nog vele voordelen met zich meebrengt. Een authentieke sfeer in huis, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met de pelletkachel subsidie, tot 2020 geldig, is dat nu goedkoper dan ooit. Profiteer dus direct van deze extra korting, en bespaar het milieu door een pelletkachel in huis te halen.

U komt als particulier in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

• U heeft het apparaat na 1 januari 2016 aangeschaft.
• Binnen 3 maanden na het sluiten van de koopovereenkomst heeft u een subsidieaanvraag ingediend.
• U heeft de investering al gedaan voordat u een subsidieaanvraag doet. Dat betekent dat het apparaat bij aanvraag van de subsidie al is betaald, geïnstalleerd en in gebruik genomen.
• Het apparaat is nieuw aangeschaft en u heeft een bewijs van aanschaf en een betaalbewijs. Het is uw eigendom.
• Het apparaat is in Nederland geïnstalleerd.
• U mag het apparaat niet binnen een jaar na de datum van de beslissing verwijderen.

Naar boven